Stukadoorsbedrijf in Leiden

De kans is groot dat u deze pagina bezoekt omdat u op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf in Leiden. Henk Nagtegaal Stukadoorsbedrijf is al ruim 15 jaar actief in de regio Leiden. Het bedrijf bestaat uit een jong en dynamisch team dat van harte klaar staat voor particulieren en bedrijven.

Wij kunnen u een hoop meer over ons vertellen, maar dat kunnen onze klanten veel beter! Hieronder kunt u een aantal ervaringen van onze klanten lezen.

Ervaringen met Stukadoorsbedrijf Henk Nagtegaal uit Leiden

Voor ons was het belangrijk dat het stuc- en sauswerk binnen een korte termijn klaar was in verband met onze verhuizing. Hier is goed rekening mee gehouden door Henk Nagtegaal, want de werkzaamheden waren nog voor de deadline afgerond! Het resultaat mag er zijn. Onze gehele woning is netjes gestuct en gesaust. Verder hebben wij het als positief ervaren dat wij regelmatig door Henk Nagtegaal op de hoogte werden gehouden over de stand van zaken. Kortom: wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Henk Nagtegaal.

Met vriendelijke groet, Kim Jaspers en Dennis van der Mark

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor kwam ik via de website bij Henk Nagtegaal terecht. Vanaf het eerste moment een prettig contact en direct een afspraak gemaakt. Inmiddels heb ik Henk in totaal voor drie klussen over de vloer gehad. Vakmanschap, snel, schoon en echt strak werk zijn de steekwoorden die op Henk van toepassing zijn. Een harde werker die weet wat zijn klanten willen hebben. Speelt in op onverwachte situaties, geeft adviezen en is zeer flexibel. Daarnaast een man die een normale prijs berekent welke eigenlijk niet in verhouding staat met het geleverde werk. Zeg maar gerust vakwerk voor een zeer schappelijke prijs. Naast zijn goede werk is Henk tevens een prettig mens en is er tussendoor ook nog tijd voor de sociale kant. Ik zou zeggen; wie op deze site kijkt om informatie te verkrijgen: twijfel niet, bel en maak een afspraak met Henk Nagtegaal; die regelt het allemaal!

Jan Schoneveld, Katwijk

Ik had meerdere stukadoorsbedrijven om een offerte gevraagd. Echter Henk zou langskomen. Ik was benieuwd, een jongeman van 29 jaar. Vol van zijn vak, zijn ambacht. Hij trok al snel van leer en bij mij viel het kwartje. Ik had met iemand te maken die wist waar hij het over had. Stucen is zijn passie. Het afleveren van vakwerk dat is waar deze jongeman voor staat. Strakke hoeken en een spiegelglad eindresultaat. Ieder dubbeltje telt in deze crisistijd, maar de prijs was ook goed. Nu achteraf kan ik zeggen dat ik een goede stukadoor in huis heb gehaal. Het ziet er superstrak uit.

Marianne Kooreman

Henk Nagtegaal heeft naar onze volle tevredenheid stucwerk geleverd aan onze renovatiewoning. Een echte vakman waarmee je goed kunt overleggen. Hij is flexibel en komt zijn afspraken na. En dat tegen een heel redelijke prijs en prima kwaliteit.

Theo Ruijs – Directeur/Eigenaar plentygifts.nl

Bedankt voor het spachtelen van mijn woning en het lakken van mijn trap. Het ziet er keurig uit. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken. Alles werd netjes afgeplakt en na afloop opgeruimd. Als ik nog een klusje voor je heb, zal ik zeker bellen. Bedankt!

Groetjes, Johan van Klink