Informatie

Overige zaken die betrekking hebben op onze diensten, kunt u op deze pagina terugvinden. Hieronder kunt u bijvoorbeeld meer lezen over garantie op stucwerk en schilderwerk en over het BTW-tarief van 6%.

Garantie op Stucwerk en Schilderwerk

Wanneer wij het stucwerk of schilderwerk voor uw woning of bedrijfspand afgerond hebben, bieden wij standaard een garantieperiode. De duur daarvan is afhankelijk van een aantal factoren.

Allereerst hangt de garantieperiode af van de gebruikte materialen. Zo heeft pandomo bijvoorbeeld een langere levensduur dan pleisterwerk. Daarnaast is de garantieperiode afhankelijk van of het stucwerk of schilderwerk binnen of buiten gedaan is. Buiten heeft de afwerking meer te verduren door weersomstandigheden en zal deze zodoende een kortere levensduur hebben.

Alvorens wij aan de slag gaan, informeren wij u graag over de garantie op de door ons geleverde afwerking. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

6 % BTW-tarief

Op het onderhoud van particuliere woningen ouder dan 2 jaar is het verlaagde BTW-tarief van 6% van toepassing. U profiteert van deze regeling als wij het stucwerk en/of schilderwerk van uw woning verzorgen.

De regeling voor het 6% BTW-tarief is van toepassing op de arbeidsuren voor het uit te voeren project. Voor de gebruikte materialen geldt het gebruikelijke tarief van 21%.