Binnen- en Buitenschilderwerk

Wanneer de wanden en plafonds in uw woning of bedrijfspand gestukt zijn, kan het geheel mooi afgemaakt worden met een professionele schilderbeurt.

Hieronder kunt u meer lezen over de mogelijkheden voor binnen- en buitenschilderwerk bij stukadoorsbedrijf Henk Nagtegaal.

Binnenschilderwerk

Het schilderen van gestucte wanden of plafonds is een precies werkje. Indien het niet secuur uitgevoerd wordt, loopt u kans dat er structuurverschillen zichtbaar worden. De natuurlijke materialen die gebruikt worden voor het stucwerk, hebben namelijk een zuigende werking.

Indien hier u geen ervaring mee hebt, is het dan ook van harte aan te raden om een vakman het schilderwerk te laten uitvoeren. Stukadoorsbedrijf Henk Nagtegaal is u graag van dienst voor binnenschilderwerk.

Wij werken met hoogwaardige schildersmaterialen zodat de wanden en plafonds in uw woning een optimaal eindresultaat genieten. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van gestucte wanden en plafonds maar ook uw houtwerk is bij ons in goede handen.

Buitenschilderwerk

Het is van harte aan te raden om eens in de zoveel tijd uw buitenschilderwerk te laten doen. Door een vakman in de schakelen hoeft u dit niet alleen minder vaak te laten doen, ook vallen de kosten op ten duur lager uit omdat het schilderwerk na een grondige schilderbeurt slecht bijgehouden dient te worden.

Waarom dient u een vakman in te schakelen voor uw buitenschilderwerk? Buiten heeft uw schilderwerk simpelweg meer te verduren. Denk hierbij aan weerinvloeden als wind, hagel en regen. Een vakman gaat op een grondige manier te werk en weet welke materialen de beste bescherming bieden. Ervaring speelt hierbij een belangrijke rol.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring opgedaan middels nieuw- en verbouwprojecten en weten zodoende op welke wijze en met welke materialen uw buitenschilderwerk het meest optimaal uitgevoerd dient te worden.

Geïnteresseerd in onze diensten voor binnen- en buitenschilderwerk? Daarvoor kunt u contact met ons opnemen of ons offerteformulier invullen.